Werkwijze
Werkwijze
Splashbox hecht grote waarde aan het contact met de opdrachtgever. Uw wensen en doelstellingen vormen ons uitgangspunt. De kracht van Splashbox is haar grote mate van flexibiliteit, expertise, ervaring en betrokkenheid. U heeft één aanspreekpunt en er is sprake van een voortdurende terugkoppeling naar de opdrachtgever. Bij de engineering van concepten wegen we zowel technische als commerciële facetten mee. Splashbox doet altijd haar best om een korte doorlooptijd van projecten te realiseren en is zeer sterk en inventief in het vinden van de meest betaalbare oplossingen en componenten, zodat optimale productievoorwaarden worden gecreëerd. Van idee tot realisatie. Alles wordt tot in detail perfect uitgevoerd en gecoördineerd. Het professioneel afvullen en ompakken van uw product maakt daar tevens deel van uit.

Ook onze after service is van een hoog niveau. Voor montage, service en onderhoud van onze dispensers en sampling systemen op locatie, werken wij samen met professionele technische bedrijven die opereren conform onze maatstaven. Wij blijven daarbij altijd het aanspreekpunt en nemen de volledige verantwoordelijkheid.

Maar ook als u de fulfillment zelf wilt verzorgen, is dit uiteraard geen enkel probleem! Wij bieden u de mogelijkheid de totale project management aan ons uit handen te geven. In hoeverre u hier gebruik van wilt maken is aan u.

Splashbox beschikt over een uitgebreid netwerk van relaties en toeleveranciers op het gebied van verschillende materialen, technieken, componenten en ICT-diensten. Daarom is zij altijd in staat de oplossing te kiezen die het beste aansluit op uw wensen.
Home |  Profiel |  Concept |  Producten & Diensten |  Locaties |  Contact |
Registered trademarks and designs patent granted.
© 2013 Splashbox Product Support. All rights reserved. Website powered by Twinkling Designs