Visie
Visie
Stijl zoekt stijl

Narrow casting in zijn ultieme vorm

De huidige consument is op zoek naar ervaringen, naar nieuwe "belevenissen". Ook in de marketing wordt dit steeds belangrijker. Winkelbeleving is de laatste jaren een populair onderwerp voor onderzoek en professionele cursussen. Beleving is zeker in de marketing voor cosmetica een belangrijke pijler. Deze producten onderstrepen je identiteit. Merken worden geassocieerd met een bepaalde belevingswereld, die voor elk merk uniek is.

Door een product te testen op
de plaats van aanschaf of het
moment van gebruik, vergezeld
van een multimediale merk- en
productpresentatie, maakt de
consument op een zeer
complete en interactieve wijze
kennis met uw product.

Splashbox Product Support
denkt met u mee:

Splashbox ontwikkelt
innovatieve dispensers en
sampling systemen voor onder
andere cosmeticapromotie, waarmee uw (verzorgings)product direct “live” kan worden gedemonstreerd. Op de winkelvloer, bij health- en fitness clubs, in de kapsalon, bij hotels en iedere andere semi-openbare gelegenheid.

Deze systemen zijn hèt antwoord op de vraag hoe mensen op de meest directe manier in aanraking kunnen worden gebracht met bijvoorbeeld een (nieuwe) geur of crème, wanneer zij daar bovendien voor in de juiste stemming zijn.

Om uw marketing inspanningen nog doelgerichter te maken, kunnen de sample units worden uitgerust met technieken om gebruikersgegevens te registreren. Bovendien kunnen ze binnen een netwerk worden geplaatst, dat op afstand kan worden aangestuurd en dat het mogelijk maakt de content op één, meerdere of alle units met een druk op de knop te wijzigen.

De gepatenteerde en modelbeschermde dispensers en sampling units worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige en eigentijdse materialen, wat ze een zeer luxueuze uitstraling geeft en er bovendien voor zorgt, dat de systemen geheel misbruikbestendig zijn.

Alle modellen zijn voorzien van een venster of beeldscherm, waarin beeldmateriaal en andere productinformatie goed zichtbaar kan worden geëtaleerd. Splashbox ontwikkelt tevens systemen op aanvraag, geheel conform uw wensen en huisstijl.

Indringender kan een campagne niet zijn.

Kortom: stijl vindt stijl dankzij de innovatieve Splashbox systemen. U krijgt een medium in handen waarmee u in korte tijd en uiterst gericht een enorme hoeveelheid potentiële consumenten kunt bereiken. Op een manier die stijlvol en verrassend is.
Home |  Profiel |  Concept |  Producten & Diensten |  Locaties |  Contact |
Registered trademarks and designs patent granted.
© 2013 Splashbox Product Support. All rights reserved. Website powered by Twinkling Designs