Verleden
Verleden
Splashbox Product Support houdt zich sinds 1998 professioneel bezig met de ontwikkeling van innovatieve promotieapparatuur en “Point of Use” reclameconcepten voor de internationale cosmetica-industrie. De model- en merkbeschermde Parfumpulse en Crèmepulse vormden de eerste generatie sample units waarmee Splashbox een vernieuwend marketingconcept levert, dat diverse reclamedoelstellingen combineert in één medium. Deze hoogwaardige systemen maken het mogelijk op exclusieve locaties te adverteren met een effectief medium dat de doelgroep fysiek laat kennismaken met het product. Dit onconventionele promotieconcept heeft haar kracht in de markt sindsdien ruimschoots bewezen. Splashbox heeft in de loop der jaren waardevolle expertise en ervaring opgedaan, zodat uitsluitend wordt gewerkt met de beste materialen, onderdelen, technieken en business partners.

Kernwoorden daarbij zijn pro-activiteit, visie en innovatie.

De Crèmepulse en Parfumpulse zijn in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld, en deze dispensers zijn op dit moment, naast de nieuwste producten, tegen competitieve prijzen beschikbaar voor uiteenlopende toepassingen.

Behalve technische expertise, heeft Splashbox tevens een schat aan ervaring opgedaan met de exploitatie van de promotiedispensers. Zij kan u uitgebreid adviseren over distributie, locaties, plaatsing en servicing van het concept. Voor de fulfillment werkt Splashbox samen met professionele partners.
Home |  Profiel |  Concept |  Producten & Diensten |  Locaties |  Contact |
Registered trademarks and designs patent granted.
© 2013 Splashbox Product Support. All rights reserved. Website powered by Twinkling Designs