Retailpulse
Retailpulse
De Retailpulse is het nieuwste promotie-instrument dat Splashbox Media haar opdrachtgevers kan aanbieden. Iedereen kent wel de geurzuilen die bij de entree van de parfumerie staan. Vaak zijn dit tijdelijke zuilen die door de cosmeticaproducent worden ontwikkeld voor een specifieke nieuwe geur. Dit is uiteraard een prijzige manier van in store promotie. Splashbox biedt sinds kort een aantrekkelijk alternatief: een luxe mobiele geurzuil in de stijl van de Parfumpulse, die actiematig kan worden ingezet voor verschillende merken en geuren. Door middel van de verwisselbare key visual krijgt de opvallende zuil in een handomdraai volledig de identiteit van het op dat moment te promoten merk.

Zo krijgt de opdrachtgever de mogelijkheid deze geurzuil zonder inspanningen en hoge investeringen voor een periode van bijvoorbeeld 4 weken in te zetten. Heel eenvoudig, maar wel met een professioneel instrument en een uitstraling van het allerhoogste niveau.

Bovendien is de Retailpulse niet alleen inzetbaar in of nabij de parfumerie, maar ook op andere locaties binnen bijvoorbeeld een winkelpassage. Met de Retailpulse breidt Splashbox Media de mogelijkheden van het testen van cosmetica buiten de point-of-sale daarmee verder uit.

Voor meer informatie en tarieven kunt u contact met ons opnemen.
Home |  Profiel |  Concept |  Producten & Diensten |  Locaties |  Contact |
Registered trademarks and designs patent granted.
© 2013 Splashbox Product Support. All rights reserved. Website powered by Twinkling Designs