Geurstroken /
blotter cards
Geurstroken / blotter cards
Splashbox levert verschillende soorten geurstroken / blotter cards naar keuze. Deze blotter cards zijn speciaal ontwikkeld voor het testen van onder andere (natuurlijke) parfums en essentiële oliën. Het gebruik van een blotter card is sterk aan te raden bij het testen van een geurcompositie en vooral ook bij het vergelijken van verschillende geuren. Door de hoogwaardige papiersoorten waar de blotter card van geproduceerd wordt, is de gebruiker in staat om de volledige geur te ervaren en te beleven.

Bij Splashbox ontwerpen en produceren wij met toegevoegde waarde: kosteneffectiviteit gecombineerd met creativiteit en flexibiliteit zijn onze sterke punten. Door onze expertise en uitgebreide kennis van o.a. promotionele verpakkingen hebben wij veel geleverd aan retailers en distribiteurs in Nederland.


Wij kunnen met zeer korte levertijden zowel kleine als grote oplagen produceren en kunnen distribueren naar één of meerdere adressen c.q. verkooppunten. Standaard worden de geurstroken geleverd vanaf 2.500 stuks tot en met 250.000 stuks. Uiteraard leveren wij diverse formaten en vormen naar wens.Onze geurstroken worden met succes ingezet in de beauty industrie voor het testen van parfum, eau de toilette, aromatherapie en etherische oliën, omdat ze een superieure absorptie bieden en ook op andere punten van hoge kwaliteit zijn.

Splashbox levert tevens blotter cards die actiematig kunnen worden ingezet om de verkoop te verhogen. Denk hierbij aan het via de blotters communiceren van speciale aanbiedingen, kortingen en andere vouchers.
Home |  Profiel |  Concept |  Producten & Diensten |  Locaties |  Contact |
Registered trademarks and designs patent granted.
© 2013 Splashbox Product Support. All rights reserved. Website powered by Twinkling Designs