David Lloyd Amsterdam
David Lloyd Amsterdam
David Lloyd Sport & Health Clubs bieden uitsluitend faciliteiten van het allerhoogste niveau in een luxueuze accommodatie. Aan alles is gedacht: naast professionele fitness apparatuur en de nieuwste trainingsmethoden vind je bij David Lloyd diverse ontspanningsmogelijkheden, zoals een zwembad, sauna, Turks stoombad, zonnebanken en een restaurant. En dat in een exclusieve ambiance.

“Een belangrijke plek in de
club is de kleedruimte. Dit is
bij uitstek de ruimte waar
onze leden zich op en top
comfortabel moeten voelen.
Er is dan ook alles aan gedaan om dat te bereiken. De Parfumpulse Dispensers van Splashbox Media geven de kleedruimte net dat beetje extra om de leden het gevoel van totale ontspanning te geven. Een mogelijkheid om luxe cosmetica te proberen maakt de wellness-beleving in onze clubs compleet!

We krijgen dan ook voortdurend heel enthousiaste reacties: iedereen praat erover als er weer een nieuwe geur wordt aangeboden. Met een ledental van meer dan 6.000 koopkrachtige sporters ben ik er dan ook van overtuigd dat deze manier van promotie werkt. En wij zien het als een mooie service voor onze leden. Helemaal goed dus!”

Jibbe de Goede, Hospitality & Service Manager van David Lloyd Sport & Health Club Amsterdam
Home |  Profiel |  Concept |  Producten & Diensten |  Locaties |  Contact |
Registered trademarks and designs patent granted.
© 2013 Splashbox Product Support. All rights reserved. Website powered by Twinkling Designs