Crèmepulse
Crèmepulse
Binnen de absolute top van de moderne Nederlandse health en fitness clubs biedt Splashbox Media een vast netwerk van 150 Parfumpulse en 150 Crèmepulse dispensers aan, verspreid over 75 of 100 toplocaties. Cosmeticahuizen kunnen dit netwerk voor een periode van 6 weken inschakelen (andere periodes zijn in overleg mogelijk).


Compact en stijlvol
Compacte, stijlvolle dispensers met uitstraling, die uitermate geschikt zijn voor plaatsing in de kleedruimte van health- en fitnessclubs, maar bijvoorbeeld ook in hotels. Door het A4 venster kunt u met uw beeldmerk deze dispenser volledig de identiteit van uw product geven.


Crèmepulse
De Crèmepulse kan worden ingezet voor diverse cosmetische verzorgingsproducten, zoals bijvoorbeeld body lotion, gezichtscrème en handcrème, maar ook voor douchegel, shampoo en haargel is deze dispenser uitermate geschikt. Hij is voorzien van een uitsparing aan de onderzijde, waar de gebruiker met behulp van een drukknop een kleine dosis van het product in de hand kan nemen.


Het Portable Pulse Promotie Team
Voor productpromotie in winkelcentra en voor speciale evenementen als beurzen, congressen, (pop)concerten en feesten kan een beroep worden gedaan op het Portable Pulse Promotie Team. Het gehele team wordt uitgerust met mobiele dispensers, waarmee men de bezoekers direct kan laten kennis maken met de (nieuwe) geur of crème.
Home |  Profiel |  Concept |  Producten & Diensten |  Locaties |  Contact |
Registered trademarks and designs patent granted.
© 2013 Splashbox Product Support. All rights reserved. Website powered by Twinkling Designs